Starea anului. Starea familiei. Starea breslei. MCV. 25, număr de jucat la loterie

Ilustrată multimedia valabilă până la Sf Ion

Sărbători fericite!

La Multi Ani!

Anul 2016 mi-a ieşit cu plus.

Jos masca, sau ce am făcut în ultimii 25 de ani

mb-jos-masca-eu

 

 

 

 

 

 

Profesie

Am mai făcut o victimă în peisajul presei locale, recolta ajungând la 25 de bucăţi în tot atâţia ani. Nu ştiu dacă se poate pune în recoltă. Nu sunt condiţii să depăşim anul împreună. În schimb, se profilează un jurnal matinal veteran.

veterani-ziar-matei-centru-matinal-2

 

 

 

 

 

 

MCV

Am scăpat şi anul acesta fără vânătăi de infractorii fotogenici şi am reîntâlnit un ministru dintr-o viaţă anterioară. Am rămas blocat câteva minute, la poarta palatului clujean de justiţie. Cum poate duce această fiinţă o cumplită cruce. I-a murit prietenul, o rudă prin alianţă cu mine, într-un accident rutier, chiar înainte de căsătorie.

Best of DNA

Unul dintre prietenii de petrecere ai şefei DNA l-a deconspirat pe un membru al grupului de la Cluj, pentru calităţi vocale de excepţie, exprimate la Chilia în port.

Procesul anului

Horea Uioreanu a fost condamnat la pedeapsa de 6 ani şi jumătate, pentru mita de la aeroport. Mai are o şansă la Curtea de Apel.

Anchete

Şeful arbitrilor mi-a reamintit din nou, pe propria stradă, că l-am pictat frumos cu colegii la revedere. Acesta nu concepe că presa nu este doar agent de imagine pentru oamenii cu funcţie şi bani şi că uneori mai şi relatează fapte reale.

Administraţie

Boc a ieşit mai curat şi mai uscat din noile încercări cu denunţurile finanţărior de partid, dar Primăria sa a fost scuturată intens de seismul DNA, până la nivelul vice.

Educaţie

Surpriza anului, Cornel Cătoi a devenit rector la USAMV. Cel mai longeviv lider în universităţile clujene rămâne Ioan Sbârciu la USAMV, iar la Inspectoratul Şcolar Judeţean, Valentin Cuibus.

Cultură

Instituţiile de spectacol şi-au făcut treaba şi au punctat din nou decisiv la festivaluri internaţionale. A încercat să ţină pasul cu ele şi Comitetul socialist de cultură, dar a pierdut la loviturile de departajare finala cu bănăţenii revoluţionari.

Vacanţe

Soacra şi-a permis să ne ducă în concediu chiar în Grecia, unde am învăţat să vânăm pokemoni go reali, să conservăm măsline şi smochine sălbatice.

pokemon-go-grecia

 

 

 

 

 

 

Externe

Ziua Natională a Franţei rămâne cea mai importantă serbare populară la Cluj, după cea a Ungariei.

Sport

Am dat o bilă cu Ronnie O` Sullivan la noua Polivalentă fără parcare.

Familie

Fetele au început să se descurce şi singure. S-or fi plictisit să tot aştepte recalificarea tăticului încremenit în acelaşi proiect de voluntariat de 25 de ani.

ziua-recoltei-bloc-nuci

 

 

 

 

 

 

Nostalgii

Mi-am revăzut din nou în acest an, o parte din foştii colegi de liceu şi facultate.

revedere-muzica-2016

 

 

 

 

 

 

 

http://oradecluj.oradestiri.ro/superlativele-anului-2016-surprinse-in-ora-de-cluj#.WGewXFx-7wU

http://oradecluj.oradestiri.ro/sms-ul-presedintelui-asteptat-la-cluj-in-grup-a-fost-deviat-in-banat-de-sebi-via-chilia-n-port#.WGdXw1x-7wU

http://oradecluj.oradestiri.ro/evenimentul-cultural-al-anului-la-cluj-puritanii-clasa-noastra-mandeal-interferente-sophia-loren-sunt-nominalizarile-noastre#.WGYwMVx-7wU

http://oradecluj.oradestiri.ro/puritanii-cel-mai-bun-spectacol-al-anului-la-cluj-bilantul-anual-al-institutiilor-muzicale-incepe-la-opera#.WGSzjVx-7wU

http://muzicainstantelor.ro/index.php/2016/11/08/ziaristii-clujeni-profesionisti-au-cota-de-piata-mai-ridicata-la-tribunal/

http://oradecluj.oradestiri.ro/craciun-ecumenic-la-catedrala-ortodoxa-din-cluj-capii-bisericilor-istorice-prezenti-alaturi-de-colindatori-au-indemnat-la-sarbatori-linistite

http://oradecluj.oradestiri.ro/de-douazeci-si-cinci-de-craciunuri-in-douazeci-si-cinci-de-cete-de-colindatori#.WGD8olx-7wU

 

Advertisements

0 Responses to “Starea anului. Starea familiei. Starea breslei. MCV. 25, număr de jucat la loterie”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categorii

Arhiva

Statistică

  • 26,722 accesări
Advertisements

%d bloggers like this: