Sărut sfrijit contra MIG în bulion

Ca să nu mai sară cârcotaşii că nu-şi vorbesc, liderii USL şi-au împărţit frăţeşte distracţiile de sfârşit de săptămână. Unul s-a dus cu amicii pentru un moment intim la monumentul UNESCO, gălbejit, din Valea Jiului, celălalt cu prietena la un viitor astfel de patrimoniu, într-un cartier oriental clujean.

Totul ar fi mers ca uns, dacă nu-şi băgau drăcuşorii de la Alburnus Major codiţa. Aceştia au mai găsit pe terenurile naţionalizate de sub pista nouă a aeroportului nişte pătlăgele care au supravieţuit îngheţului timpuriu din coaliţie, pe care le-au pregătit pentru masa de după a premierului.

Pentru că avionul lui Crin a fost parcat la salonul VIP, în partea opusă parcării pentru spectatorii mitingului aviatic, protestatarii l-au confundat pe viitorul preşedinte cu premierul şi au demarat procedurile obişnuite de două luni, de la sfârşit de săptămână, cu blocarea circulaţiei.

Problema a fost rezolvată de armată, sosită să stingă o nouă revoluţie, de data aceasta cu metode stilizate, precum intonarea imnului naţional de către fanfară. Protestatarii sunt totuşi mai finuţi decât suporterii de pe stadion şi au luat o scurtă pauză.

O nouă scandare a expropriaţilor, împotriva proiectului RMGC a fost stins doar cu intervenţia avionului Airbus, pregătit de decolarea printre MIG-uri, dar efectul a fost de întrerupere a discursului vicepremierului Dragnea, chiar când locţiitorul lui Victoraş anunţa data la care va deconta masa şi dansul pentru pista de lung parcurs, inaugurată deocamdată parţial pe datorie.

Abia după ce MIG-urile au părăsit câmpul de luptă aparent victorioase, preşedintele din mânecă a dezvăluit motivul pentru care nu merge pe datorie la petrecerile cu roşii de munte de la bloc.

Advertisements

0 Responses to “Sărut sfrijit contra MIG în bulion”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categorii

Arhiva

Statistică

  • 26,526 accesări
Advertisements

%d bloggers like this: