Iepuraşul recuperator

Istovit de atâta muncă, imediat după slujba de înviere, iepuraşul şi-a luat liber şi a plecat la contabilă, să rezolve cu actele. A urmat indicaţiile preţioase ale ursului şi a recurs intensiv la autofinanţare. Dacă calculele sale sunt corecte, va reuşi şi de această dată să păcălească insolvenţa, pe care i-o doreşte de ani buni vulpea finanţistă.

Ca să rezolve cererile din scrisorile copiilor greilor din multinaţionale, precum americanii de la Bechtel, ruşii de la Mechel, canadienii de la Gold Corporation sau directorii pe viaţă de la Regia de Termoficare, iepuraşul i-a taxat de ouăle de ciocolată pe copiii sindicaliştilor. Le-a tăiat părinţilor toate salariile compensatorii, chiar şi pe cele încasate deja, prin decizii irevocabile ale instanţelor. Experienţa dură după falimentul Nokia, când a cedat şi a dat salarii compensatorii nu mai poate fi repetată. S-a salvat în extremis de la încetare de plăţi.

Concret, a obţinut daune morale de la sindicalistul exmatriculat Ioan Vilt, pentru curajul de a fi organizat un protest, reuşind să obţină pentru fondul de solidaritate şi premiere al directorilor de la Termoficare, atinşi la imaginea de apărători ai caloriferelor centralizate pe bază de gigacalorie încă subvenţionată, o mare parte din ouăle oferite în anii trecuţi.

A reuşit să tragă de la fiecare şofer de pe centura Clujului, denumită impropriu Autostrada Transilvania, câte un ou la fiecare km, pentru a putea achita şi de Paşte taxa de mentenanţă în funcţie a şefimii de la Bechtel, să poată duce în linişte litigiile de la tribunal şi negocierea pentru o şedere cât mai plăcută în România, în aşteptarea scutului autoprotector.

Ca să nu se plângă ruşii de discriminare geostrategică, toţi şomerii de la combinatul de sârmă au fost trimişi să taie câte o bucată din laminorul dezafectat, pentru a-şi procura singuri fondul de salarii compensatorii.

Pentru a nu fi acuzat că a devenit haiduc pe invers, că ia doar de la săraci pentru bogătaşi, iepuraşul a amânat pentru un termen neprecizat, o decizie definitivă în demararea activităţii canadienilor, pentru amenajarea ecologică a lacului de cianură din Apuseni.

Citiţi şi

http://oradecluj.oradestiri.ro/directorii-regiei-de-termoficare-din-cluj-au-castigat-procesul-pentru-daune-de-imagine-cu-fostul-lider-sindical-ioan-vilt/exclusiv/2013/05/08/

Advertisements

0 Responses to “Iepuraşul recuperator”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categorii

Arhiva

Statistică

  • 26,526 accesări
Advertisements

%d bloggers like this: