Coabitare pascală apăsătoare sub Feleac

paste bacLiniştea de care nu au avut parte Iliescu şi Funar în perioadele lor de glorie, a fost adusă de Paşte la Cluj, de către iepuraşul intercultural european. În timp ce poliţiştii sărbătoreau ziua internaţională a muncii cu ciomegele încinse pe spatele proletarilor uniţi din alte ţări, românii noştri aşteptau să explodeze mămăliga în pădurea Făget, lângă mititei şi bere, neîncrezători că vreodată carmangeria din Someşeni s-ar putea închide.

Modelul coabitării de la Neptun a fost împrumutat şi la Cluj. Primarul Emil Boc şi preşedintele Consiliului Judeţean Horea Uioreanu se vor lua de braţ şi vor merge la Curtea de Apel, unde vor susţine simularea pentru achitarea taxei de infringement, pentru parfumul emanat la Pata Rât.

Nu doar la vârful politicii s-a ajuns la pace. Medicii de la urgenţă au pactizat cu bolnavii, plecând liniştiţi împreună la spitalele private, după epuizarea rezervelor strategice de ser antitetanos, până la reluarea producţiei la Cantacuzino.

Pacea a domnit fără bâte şi la tradiţionala executare silită de primăvară a pescarului şef Cornel Revnic, jandarmii plecând la braţ cu acesta de pe lacurile muncitoreşti de la Ciurila, pe autostrada Transilvania.

Armonia a fost instaurată şi la instanţele de judecată mureşene, unde magistraţii au prelungit până după sărbători, armistiţiul cu corupţii gunoaielor Clujului.

Walter s-a împăcat cu lichidatorul Ţiril şi promite că va renaşte cu U Cluj după faliment, ca pasărea Phoenix din cenuşă.

Ruşii s-au împăcat cu muncitorii de la Remat, care aşteaptă repornirea activităţii la Combinatul de la Câmpia Turzii, unde tirurile aşteaptă flămânde fierul vechi din laminorul nou.

Ucu s-a împăcat cu baronii din sud, convenind ca după preluarea voevodatului autostrăzii Transilvania să nu se mai amestece la viitoarea suspendare.

Doar preoţii habotnici ortodocşi au refuzat să bată palma cu primarul neoprotestant, ameninţând că imediat după ce vor reveni de la udat, vor trece la acţiuni radicale, pentru mutarea de pe traseul autostrăzii, a crematoriului uman intercultural.

Îndărătnici s-au arătat şi acţionarii de la Polus, care luptă pe viaţă şi pe moarte pentru o păşune amărâtă de numai câteva sute de hectare, care străjuieşte ruinele CUG, mândria industriei comuniste clujene.

Advertisements

0 Responses to “Coabitare pascală apăsătoare sub Feleac”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categorii

Arhiva

Statistică

  • 26,526 accesări
Advertisements

%d bloggers like this: