Susţinere unanimă de pe şantierul Autostrăzii Transilvania pentru continuitate în Voevodatul lui Gelu

Aripa nevestelor şi amantelor de poliţişti cu limuzină germană şi vilă la oraş, din Asociaţia Femeilor de Afaceri din nordul Ardealului salută cu mândrie revenirea şi realegerea lui Ucu în fruntea regiunii care a emanat Manifestul de la Cluj, primul document de o semnificaţie istorică pentru partid şi stat.

Membrii asociaţiei înţeleg să sprijine cea mai bună candidatură care poate oferi garanţii de pe traseul Autostrăzii Transilvania, pregătită încă de la Congresul al XIV-lea al PCR.

Ne angajăm să milităm neabătute pentru continuarea procesul de democratizare a regiunii, astfel încât la alegerile viitoare pentru Voevodatul Crişana să putem vota cu toate colegele din organele locale şi centrale de conducere în unanimitate, din propria limuzină.

Este o nouă dovadă a abnegaţiei de care dau dovadă ardelenii şi partenerele de viaţă, a continuităţii de pe teritoriul euroregiunii şi a pregătirii speciale de care au beneficiat conducătorii Centrului Universitar Cluj, cu pregătire tehnică multilaterală, din cele mai grele timpuri ale anilor 70.

Advertisements

0 Responses to “Susţinere unanimă de pe şantierul Autostrăzii Transilvania pentru continuitate în Voevodatul lui Gelu”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categorii

Arhiva

Statistică

  • 26,526 accesări
Advertisements

%d bloggers like this: