Miracol înainte de Paşte. Supravieţuitori la reconstituirea accidentului mortal cu poliţişti

Celebrul banc cu numărul poliţiştilor decedaţi într-un accident rutier ar trebui modificat, după ce un complet de magistraţi clujeni a schimbat prima soluţie a colegilor şi a dat câştig de cauză agenţilor de la Serviciul de Circulaţie Rutieră.

Disperaţi că trebuie să imprime cuvântul ruşinos poliţie pe maşini în limba maghiară, conducerea IPJ Cluj a sărit ca arsă şi a dat dispoziţie juriştilor să amendeze judecătorii de la Curtea de Apel, oriunde îi zăresc. Pe când UDMR se făcea că guvernează neîntrerupt şi în codrii din România, judecătorii nu s-au lăsat intimidaţi şi au trimis agenţii la vopsitorie şi la un centru de traduceri.

Profitând de faptul că tăietorii de dincolo de păduri au ajuns în opoziţie cu drujbele tocite, şefii din poliţie au prins  curaj şi au scos din nou facturierul la magistraţi. Imprevizibil de independenţi, judecătorii au găsit de această dată acoperire juridică şi au stabilit că sesizarea olandezilor, care nu înţeleg decât maghiara în pădurile din Ardeal, nu constituie discriminare şi au anulat avertismentul lui tov preş Asztalos Csaba Ferenc de la CNCD.

Nici n-ar fi un capăt de lume, dacă agenţii timoraţi încă de la revoluţie la vederea străinilor, nu ar fi cedat la avansurile florăreselor olandeze şi nu le-ar fi permis să instaleze pe sediul poliţiei din comuna clujeană Săvădisla, o ditamai tablă cu traducerea corectă a renumelui instituţiei.

Rămâne de văzut în cât timp agenţii speciali ai fostului primar Gyuri Funar vor efectua jocuri de tir cu arcul, din goana calului spre cabana din munţi, asupra plăcuţei cu pricina, pentru retrocedare la adevăratul proprietar olandez, pe motiv de apropiere deosebit de periculoasă, de intrarea în capitala Ardealului, pentru restabilirea adevărului istoric, privind proporţia între majoritate şi minoritate.

Lămuriţi-vă şi cu

http://oradecluj.oradestiri.ro/politia-clujeana-a-castigat-procesul-cu-consiliul-national-de-combatere-a-discriminarii-privind-lipsa-documentelor-bilingve-de-la-savadisla/exclusiv/2013/04/11/

Advertisements

0 Responses to “Miracol înainte de Paşte. Supravieţuitori la reconstituirea accidentului mortal cu poliţişti”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categorii

Arhiva

Statistică

  • 26,526 accesări
Advertisements

%d bloggers like this: