Bac profesional pentru informatori

Grupul vânătorilor de ghiuluri din Ministerul de Interne susţine accesul fără studii la bacalaureatul profesional, în vederea creşterii nivelului de înţelegere a reformei din justiţie, pentru corpul profesional al informatorilor din toate mediile sociale.

Potrivit expunerii de motive dintr-un proiect de strângere de semnături pe internet, o parte din informatorii poliţiei a fost preluată fără examen, iar rezultatele se văd în ultima vreme în boxele sălilor de judecată, înţesate de poliţişti.

Insuficient pregătiţi pentru schimbarea din 1989, aurarii denunţători confundă procurorii cu judecătorii, poliţiştii coordonatori cu clienţii şi dezbaterea juridică cu staborul. Se amestecă fără noimă în declaraţii, aspecte din viaţa privată, cea profesională, cămătăria fără acte, punând în situaţie delicată poliţiştii din reţeaua de recuperat maşini furate şi pe martorii la scenele teatrale, regizate prost din instanţă.

Pentru a nu crea confuzie în rândul publicului şi pentru a nu descuraja cetăţenii oneşti, să furnizeze informaţii esenţiale pentru bunul mers al turnătoriilor, vânătorii sprijină propunerea promovării în acest an a candidaţilor la bacalaureatul profesional, indiferent de numărul claselor, mergând până la lipsa totală a  studiilor, doar pe baza rezultatelor concrete din misiunile reuşite.

Scăderea reciprocă a încrederii între informatori, poliţişti, procurori şi judecători va duce inevitabil la scăparea fenomenului cămătăriei din mână, cu repercursiuni ireversibile pentru nivelul de trai al lucrătorilor din instituţiile de bază ale statului, se mai arată în motivarea apelului.

Citiţi şi

http://oradecluj.oradestiri.ro/camatarii-denuntatori-ai-ofiterului-de-la-arme-si-explozibili-au-facut-din-nou-scandal-la-curtea-de-apel/actualitate/2013/04/05/

Advertisements

0 Responses to “Bac profesional pentru informatori”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Categorii

Arhiva

Statistică

  • 26,076 accesări

%d bloggers like this: