Portretul pretendentului la pălăria prezidenţială

Imediat după anunţul oficial al preşdintelui, privind divorţul de PDL, la Cotroceni au început să curgă cererile de mariaj. Sufocat de solicitări din cele mai năstruşnice, preşedintele a revenit cu un nou mesaj pe facebook, în care îşi prezintă condiţiile minimale pentru a prelua sub aripă o nouă formaţiune politică, pentru a o duce la guvernare.

În primul rând, formaţiunea câştigătoare va fi condusă de o blondă de succes în afacerile soţului. Dacă va avea colecţie de poşete anterior intrării în politică, va constitui un avantaj imbatabil. Concursurile de popularitate din palmares, patronate de casele regale vor fi menţionate în solicitare.

Liderul formaţiunii care va primi favoruri prezidentiale va cunoaşte limbi străine, de circulaţie regională. Limba maghiară va constitui un avantaj considerabil. Exclus UDMR. Favorite sunt partidele ardelenilor, bănăţenilor, moldovenilor şi oltenilor.

Liderul nu poate înainta solicitare de adeziune la noul partid prezindenţial, dacă a făcut parte din FSN, fosta securitate, PSD, guvernul Năstase, Ponta, dacă are dosar la GRAUR, DNA şi POSDRU,

Preşedintele nu va refuza mai multe adeziuni simultane ale unor lideri de formaţiuni, pe care le va primi la pachet la Cotroceni, cu grupul ADA, înainte de cea de-a treia, dar nu cea din urmă suspendare. Au prioritate Forza Civică, PNŢCD, PNL, PSDR (aripa Cunescu), Partidul Monarhiştilor (aripa Lambrino), Emil Boc, provincia şi diaspora.

Advertisements

0 Responses to “Portretul pretendentului la pălăria prezidenţială”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categorii

Arhiva

Statistică

  • 26,526 accesări
Advertisements

%d bloggers like this: